Oldalak

2008. október 18., szombat

MUSTÁROS CSIRKEMELLFILÉ


MUSTÁROS CSIRKEMELLFILÉ

4 csirkemellfilé, 3 ek. Maille "Ancienne" mustár, 3 ek. fehérborecet, 2 db. zöld színü paprika, 3 ek. olivaolaj, 2 deci tejszín, 2 lila hagyma, só, bors

A csirkemelleket kis darabokra vágni és 2 ek. ecettel, 1 ek. Ancienne mustárral, 3 ek. olajjal összekeverve marinálni.
A paprikákat kockákra, a lilahagymákat szeletekre vágni.
Egy serpenyöben az olajat felhevítnei, majd minden hozzávalót közepes lángon, kavargatva átsütni. Sózni, borsozni és a tejszínnel meg a maradék ecettel elönteni. A végén még 2 ek. Ancienne mustárt belekeverni. Rizs vagy fött tészta passzol hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése